TallKing Results - Blog

Human talks: wie zijn de mensen van TallKing?

Geschreven door Sam Onclin | 11-mrt-2021 13:05:38

Elke nieuwsbrief laten we iemand van TallKing Results aan het woord over wat hem of haar bezighoudt, inspireert, energie geeft of enthousiast maakt. Op deze manier kunt u kennismaken met de medewerkers van TallKing Results.

Deze keer aan Sam Onclin, verantwoordelijk voor de administratie bij TallKing Results, de vraag: "waar krijg jij energie van?"

“Als men aan mij zou vragen waar ik positieve energie van krijg, is dat het creëren van verbinding tussen de twee werelden. Twee werelden, hoezo zou je denken? Ik bewandel al mijn hele leven verschillende soorten bruggen tussen de ‘horende’ en de ‘dove’ wereld. De ene brug is langer, hoger, grauwer en of groter dan de andere bruggen.

De wereld van de horenden, waar geluid centraal staat, wordt de Nederlandse gesproken taal gebruikt. In de ‘dove’ wereld waar we een eigen cultuur en taal hebben wordt de Nederlandse gebarentaal gebruikt.

Het bewandelen van de bruggen tussen de twee werelden wordt de laatste tijd steeds korter en mooier doordat er zo veel meer aandacht is voor de Nederlandse gebarentaal. Men komt steeds meer te weten over onze gemeenschap, taal en cultuur.

Hoe korter de brug hoe mooier het is en hoe meer ik mij verbonden voel met deze twee werelden.”